Hoegaarden in the Mood

Na het succes van de vorige jaren presenteert VML Hoegaarden op Zaterdag 6 juli 2013 opnieuw “Hoegaarden in the Mood”. Deze manifestatie wordt ondersteund door “Vlaanderen Feest”, het 11-daagse feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Tijdens “Hoegaarden in the Mood” kunt U samen met uw familie, vrienden en kennissen een aangename namiddag en avond beleven; een lekkere pint op het gezellige terras, een smakelijke hap op de “Reuze Barbecue” en dit terwijl het “VML Jazz Combo” voor een jazzy muzikale omlijsting zal zorgen. Dit alles gaat door in het Parochiecentrum, Tiensestraat te Hoegaarden. Door de wegenwerken kan deze editie niet doorgaan op het pleintje maar zal alles plaatsvinden op de binnenkoer van het Parochiecentrum. (Bij slecht weer in het Parochiecentrum)

Tussen 17 en 21 uur is de barbecue geopend en vanaf 19 uur mag U voor de eerste maal het “VML Jazz Combo” verwachten. De inkom is gratis. Voor de barbecue moet U vooraf inschrijven. Kaarten voor de “Reuze Barbecue” worden verkocht aan € 14 (€ 9 voor kinderen) door alle VML muzikanten. U kunt ook telefonisch (0477/26.58.19) of via e-mail  ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) inschrijven tot uiterlijk maandag 1 juli 2013.

 

 

 

Jeugdorkestendag Bierbeek

Op zondag 21 april 2013 opent het VML Jeugdorkest de "Jeugdorkestendag" in C.C. "De Borre" in Bierbeek. Het optreden van het VML Jeugdorkest start om 14 uur.